Microblau desenvolupa el nou web de CIDOB

La Fundació CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs) ha confiat en Microblau per desenvolupar el seu nou espai web i adaptar-ho a les últimes tendències.

Microblau Colt organitza una jornada tècnica sobre Cloud i accessibilitat a la Patronal Cecot

Segons les dades presentades per l’Àlex Net, Digital Strategist i Adjunt a Direcció a Microblau, “el backup i el recovery son la primera prioritat dels professionals IT per als propers 6 mesos” i “el 84% dels professionals IT han reportat problemes de seguretat”.

Noves certificacions de Veeam!

Els nostres companys Sergi Pinto, Esther Salmerón i Tania Santafosta han aconseguit la certificació Veeam Availability Suite v8!

Entrevista a Andreu Ballesteros, gestor de canals online de la Barcelona World Race

Andreu és el gestor de canals online de la BWR; com ell mateix comenta, està a mig camí entre el Departament de Tecnologia i el de Comunicació.

El president de la Generalitat inaugura els nous laboratoris de Kymos

Ens fem ressò de la notícia d’un dels nostres clients, Kymos Pharma Services, que ha inaugurat uns nous laboratoris per ampliar els serveis d’R+D per a la indústria biofarmacèutica.

Microblau a «Emprendedores»!

Hem col·laborat amb l’especial sobre rènting tecnològic de la revista «Emprendedores» del passat mes d’abril. El rènting tecnològic és una opció cada cop més estesa entre pimes i emprenedors. Vols saber per què?